Werkvoorbereider werktuigbouw

Werkvoorbereider werktuigbouw

Lucrum Professionals zoekt een gemotiveerde werkvoorbereider werktuigbouw voor een van haar opdrachtgevers in de regio Amersfoort.

Functie omschrijving:
Je werkt vanuit kantoor aan diverse projecten in de utiliteit, gezondheidszorg en scholen, dit alles onder aansturing van de projectleider. Het bestellen van materialen en het maken van kostprijs berekeningen voor meer-en minder werkzaamhend behoren tot een van jouw taken. Daarnaast zal er regelmatig contact zijn met de mannen die het projectdaadwerkelijk aan het uitvoeren zijn. Als je kan engineren en/of tekenen zullen die werkzaamheden ook bij jou worden ondergebracht. 

Functie eisen:
Wij zoeken jou als je zelfstandig kan werken een goede materiaal kennis hebt en kan calculeren. Kennis van Navision en de Office pakketten is een pre. Door jouw ervaring van minimaal 2 jaar als werkvoorbereider, aangevuld met een MBO-W niveau 3 en/of 4 diploma en werkervaring als monteur heb jij alle facetten in handen. Wanneer je gemotiveerd bent, goede communicatieve vaardigheden hebt, goed in teamverband kan werken en vooral komt om te werken, worden we helemaal blij. In het bezit zijn van een rijbewijs is een pre, even als het beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschift.

Wat bieden wij:
Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden. We volgen de CAO Metaal en Techniek en zijn aangesloten bij het Pensioen Metaal en Techniek. Wil jij naast werken ook zo’n 40 dagen verlof hebben per jaar, wij bieden jou dat. Daarnaast kan je bij ons opleidingen volgen in jou vakgebied, zodat je je verder kan specialiseren.

Contact:
Ben jij de persoon die wij zoeken, stuur dan je CV naar Eddy van Bloemendaal, e.vanbloemendaal@lucrumprof.nl of bel voor meer informatie naar 06-82123329.


Meer weten? Overzicht vacatures