Onderhoudsmonteur elektrotechniek

Onderhoudsmonteur elektrotechniek

Lucrum Professionals zoekt een gemotiveerde zelfstandige onderhoudsmonteur elektromonteurs voor een van haar opdrachtgevers in midden Nederland.

Functie omschrijving:
Je werkt zelfstandig in de utiliteit, gezondheidszorg en scholen. Als onderhoudsmonteur elektromonteur bestaan je werkzaamheden uit onderhoudsgerichte werkzaamheden voor de eindklant, hierbij moet je denken aan, kleine aanpassingen aan de elektrotechnische installatie, vervangen van defecte installatiedelen, vervangen van armaturen en lichtbronnen, etc. dit voor o.a. licht-, kracht-, data/telecom-, brandmeld- en beveiligingsinstallaties.

Functie eisen:
Wij zoeken jou als je zelfstandig op steeds wisselende locaties kan werken door heel het land en dan steeds een blije klant achterlaat. Handigheid met computers en/of tablets is een pre. Door jouw ervaring van minimaal 5 jaar als elektromonteur, aangevuld met een MBO-E niveau 3 en/of 4 diploma, goede communicatieve vaardigheden en analytisch denkvermogen heb jij alle facetten in handen. Wanneer je dan ook nog gemotiveerd bent, je rijbewijs B bezit, de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschift en vooral komt om te werken, worden we helemaal blij.

Wat bieden wij:
Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden. We volgen de CAO Metaal en Techniek en zijn aangesloten bij het Pensioen Metaal en Techniek. Wil jij naast werken ook zo’n 40 dagen verlof hebben per jaar, wij bieden jou dat. Daarnaast kan je bij ons opleidingen volgen in jou vakgebied, zodat je je verder kan specialiseren.

Contact:
Ben jij de persoon die wij zoeken, stuur dan je CV naar Eddy van Bloemendaal, e.vanbloemendaal@lucrumprof.nl of bel voor meer informatie naar 06-82123329.


Meer weten? Overzicht vacatures