Loodgieter / dunwandig CV-monteur

Loodgieter / dunwandig CV-monteur

Lucrum Professionals zoekt gemotiveerde (zelfstandige) loodgieters / dunwandige CV-monteurs voor haar opdrachtgevers in west, midden en noord Nederland.

Functie omschrijving:
Je werkt in teamverband aan projecten in de utiliteit, gezondheidszorg en scholen. Als loodgieter / dunwandig CV-monteur bestaan je werkzaamheden uit het monteren en installeren van water-, riolering-, verwarm- en koel systemen, o.a. waterleidingen, afvoeren, luchtbevochtiging, ontkalkingsinstallaties, hydrofoorinstallaties. conventionele CV installaties, maar ook koelplafons, vloerverwarming, etc., dit aangesloten op gasgestookte verwarmingssystemen of warmtepompen.

Functie eisen:
Wij zoeken jou als je zelfstandig kan werken als loodgieter / dunwandig CV monteur, dit door jouw ervaring van minimaal 3 jaar, aangevuld met een MBO-W niveau 2 en/of 3 diploma. Wanneer je gemotiveerd bent, goed in teamverband kan werken en vooral komt om te werken, worden we helemaal blij. In het bezit zijn van een rijbewijs is een pre, even als het beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschift.

Wat bieden wij:
Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden. We volgen de CAO Metaal en Techniek en zijn aangesloten bij het Pensioen Metaal en Techniek. Wil jij naast werken ook zo’n 40 dagen verlof hebben per jaar, wij bieden jou dat. Daarnaast kan je bij ons opleidingen volgen in jou vakgebied, zodat je je verder kan specialiseren.

Contact:
Ben jij de persoon die wij zoeken, stuur dan je CV naar Eddy van Bloemendaal, e.vanbloemendaal@lucrumprof.nl of bel voor meer informatie naar 06-82123329.

 

 

 


Meer weten? Overzicht vacatures